ПОЛІЕТИЛЕНОВА ПЛІВКА ДЛЯ БУДІВНИЦТВА БЕТОННИХ ДОРІГ І АЕРОДРОМІВ

Поліетиленова плівка стала незамінним матеріалом при будівництві аеродромів, автобанів, бетонних доріг. Завдяки своїм водонепроникним, ізоляційним властивостям, використання поліетиленової плівки підвищує якість дорожнього покриття з великим класом навантаження, що, в свою чергу, позбавляє дорожні експлуатаційні організації від непередбачених сезонних ремонтів і економить бюджетні кошти. Основним завданням використання поліетиленової плівки при будівництві бетонних доріг і аеродромів є захист від зайвої вологи.

Навіщо ж необхідний захист від вологи в самій основі конструкції бетонного дорожнього полотна?

Грунтові води, піднімаючись на поверхню, несуть в собі руйнівні процеси для таких об'єктів, як автомобільні дороги і аеродроми. Вони можуть бути більш активні в весняний період при значних випаданнях опадів. Вода з домішкою солей, лугів, кислот проникає в структуру бетону і неминуче несе руйнування. Якщо упустити цей момент і не захиститися від вологи з самого початку, то катастрофа забезпечена.

У будівництві доріг і аеродромів поліетиленова плівка застосовується як підстилковий і розділовий матеріал.

  • Підстилковий шар з поліетилену викладають на грунт під бетон при будівництві бетонних дорожніх покриттів. Підвищена щільність і хороші фізичні властивості дозволяють знімати тертя між шарами дорожнього полотна. Відмінне ковзання бетону по плівці дозволяє працювати значно ефективніше, тим самим заощаджуючи час і трудовитрати.
  • При будівництві аеродромних покриттів укладання плівки проводиться зверху на бетонний шар. В даному випадку плівка є розділяє ланкою між шаром бетону і армованим покриттям.

Поліетиленову плівку можна використовувати незалежно від погодних умов і виробляти монтаж на вологу поверхню грунту.

Поява нових будівельних матеріалів внесло позитивні корективи в схеми дорожнього будівництва

Поліетиленова плівка для гідроізоляції, а також полімерна фібра PolyexMesh для армування, поліпшення механічних властивостей і довговічності бетону, показали свої відмінні експлуатаційні якості при будівництві важливих стратегічних об'єктів - полігонів, військових аеродромів, под'здних бетонних доріг. Ці матеріали знаходять широке застосування в сучасному будівництві об'єктів військового і цивільного призначення.

Зробити замовлення матеріалу, отримати консультацію, уточнити деталі можна на сайті нашої компанії.