ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ ПОЛІЕТИЛЕНОВУ ПЛІВКУ?

Плівка поліетиленова  широко використовується на будівельних об'єктах , де служить гідроізоляційним, покривним матеріалом для захисту від бруду і пилу та інших впливів зовнішнього середовища. Є універсальним матеріалом для будівельних, оздоблювальних, фасадних робіт. На будівельних майданчиках використовується для захисту будматеріалів від несприятливих погодних умов, а також для укриття фундаменту.  При влаштуванні стяжок і промислових підлог застосовують плівку товщиною 150 або 200 мкм. Поліетиленова плівка володіє високими тепло-і гідроізоляційними властивостями, що дозволяє використовувати її для гідроізоляції штучних водойм, для теплоізоляції дахів, для захисту підвальних приміщень від зайвої вологи, для влаштування дренажної системи.

Чим швидко накрити будівельні матеріали від дощу?  Використовуйте поліетиленову плівку!

При проведенні оздоблювальних робіт всередині приміщень використання плівки дозволить вам захистити меблі і підлогу від будівельного бруду і допоможе запобігти механічні пошкодження.

Хочете, щоб при проведенні ремонту у вас було менше бруду, пилу і будівельного сміття? Використовуйте поліетиленову плівку!

В якості пакувального матеріалу поліетиленову плівку використовують на промислових підприємствах для захисту обладнання, упаковки продукції на Палети, піддони.

Використовуючи поліетиленову плівку, ви захистите свій товар від механічних пошкоджень і зайвого пилу!

У сільському господарстві широко використовується теплична плівка. Вона незамінна для покриття парників і теплиць , для мульчування грунту, пропарювання грунту, при облаштуванні сховищ для кормів і упаковки сільгосппродукції. Основними перевагами поліетиленової плівки є міцність, герметичність, простота використання, захист від конденсату і зовнішнього середовища, невисока вартість.

Який термін служби у поліетиленової плівки?

* Термін служби поліетиленової плівки безпосередньо залежить від здатності руйнуватися під впливом ультрафіолетового випромінювання.

Чим відрізняється вторинна поліетиленова плівка від первинної?

* Використання поліетилену вторинної переробки дозволяє знизити ціну на матеріал без втрати якості. Основним недоліком такої плівки, в порівнянні з плівкою з первинного поліетилену, є менший відсоток пропускання сонячного світла, що обмежує застосування будівельної поліетиленової плівки для облаштування теплиць.

Але використання сировини вторинної переробки піклуватися про екологію нашої планети.

Яка різниця між полотном і рукавом?

Поліетиленова плівка виробляється у вигляді полотна або рукава.  

  • Полотно-рулон в один шар, рукав – у вигляді труби, змотаної в рулон.

Будівельна плівка у вигляді рукава застосовується для упаковки вручну або за допомогою спеціальних машин. Така плівка дуже зручна для збору будівельного сміття.

Будівельна поліетиленова плівка у вигляді полотна має широке застосування в сфері будівництва і ремонту.

Плівка має високу міцність на розрив і натяг, використовується при температурі від -50 до 60°С.

Це означає, що даний матеріал практичний і невибагливий!